Технологија

Најсовремена технологија којашто ја реализира вашата идеа и барање.

 • Печатење до 8 бои
 • Максимална ширина на печат 850мм
 • Максимална брзина 400м/мин
 • Ламинација
 • Meханичка брзина 450м/мин
 • Ширина на ролна  максимум 1300 mm
 • Дијаметар на ролна Ø 1000 mm
 • Сечење
 • Ширина на ролна максимум 1350 mm
 • Во дијаметар на готова ролна - 610 mm
 • Максимална брзина 450м/мин
 • Опремени сме со уште две машини за сечење на фолија, од марката Kampf, една машина Bielloni и една машина Goebel.

Контактирајте не!