Флексографско печатење на етикети за амбалажа | Flexoprint Skopje

Флексопринт Фамилијарна компанија основана во 2000 година

21

години искуство во печатење
Флексопринт
Фамилијарна компанија основана во 2000 година

Од почетокот па се до денес се специјализираме и надградуваме во процесите на печатење, ламинација, сечење и целосна подготовка и изработка на полимерни плочи.

За нас
Клиенти
map
Испорака надвор од Македонија
Контактирајте не
принт